Vesa Keskinen ja Frederik levyttävät yhdessä

Vesa Keskinen ja Frederik ovat sopineet riitansa ja nyt miehet jatkavat yhdessä studioon.

Viikko sitten Vesa Keskinen ja laulaja Frederik jakelivat toisilleen porttikieltoja, kun miesten välit tulehtuivat. Nyt tilanne tuntuu kääntyneen päälaelleen, sillä miehet ovat päättäneet levyttää yhdessä. Näin ainakin Keskinen toteaa.

– Olen sanoittajana Reetun kanssa ja Frederik laulaa.

Onko biisin nimi porttikielto, vai mikä?

– Kappaleen nimi on Lady Ghana, Vesa Keskinen toteaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

- Ei kai sitä mökillä kaksi äijää laula kahdestaan. Sanoitusta työstän parhaillaan.

Viikko sitten miesten välejä kaiversi ja pahasti. Keskinen asetti Frederikille porttikiellon Tuurin kyläkauppaan riidan päätteeksi. Frederik asetti vastatoimena Keskiselle kiellon tulla laulajan keikoille. Tapahtumien taustalla oli Frederikin vierailu Keskisen mökillä Tuurissa.

Keskisen mukaan hän ei tiennyt, että Frederikillä olikin mukana MTV3:n Karavaanarit -sarjan kuvausryhmä. Frederik puolestaan kertoo, että miehet vetivät sormea pohjalaiseen tyyliin, jossa hän kohteliaisuuden vuoksi antoi Keskisen voittaa. Frederik poistui ystävineen Keskisen mökiltä. Sen jälkeen he viettivät yönsä autoissa kyläkaupan pihalla.

– Viikonlopun sotkut ovat sovittu.

Frederik vahvistaa MTV3.fin Viihdeuutisten tiedon yhteisestä levytyksestä.

- Biisi kertoo ghanalaisesta naisesta. Vesa lähettelee tekstiä koko ajan, onpa hurjaa meininkiä. Laulu on rakkaudentunnustus ghanalaiselle naiselle.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat