Mainos

Vesa Keskinen Financial Timesissa

Arvovaltainen talouslehti Financial Times esittelee huomenna ilmestyvässä erikoisliitteessään 25 kiinnostavaa eurooppalaista. Tällä kertaa Suomea edustaa kyläkauppias Vesa Keskinen.

Vesa Keskinen on Suomessa kuuluisa, koska hän on rakentanut Tuuriin maan suurimman kyläkaupan. Kohta hänen erikoinen matkailukohteen ja marketin yhdistelmänsä tunnetaan myös maamme rajojen ulkopuolella.

Arvovaltainen talouslehti Financial Times julkaisee EU:n laajenemisen kunniaksi erikoisnumeron, johon on haastateltu 25:tä kiinnostavaa eurooppalaista. Yksi heistä on kyläkauppias Keskinen.

"Hän on yrittäjä, mikä tietysti vetoaa Financial Timesin lukijoihin. Ei kuitenkaan yrittäjä perinteisellä tylsällä tavalla. Hän on omalaatuinen eksentrikko, jolla on outo kauppa, jossa me kaikki haluamme nyt vierailla", sanoo tuottaja Jackie Shorey Financial Timesista.

"Hänen kauppansa on erikoinen, keskellä ei mitään. Siellä saa kai ainoana paikkana Suomen Pankin lisäksi maksaa eurojen lisäksi myös markoilla. Erikoisuus tekee Keskisestä meidän mielestämme kiinnostavan."

Financial Times juhlistaa erikoisnumerollaan paitsi EU:n laajenemista 25 maan yhteisöksi myös lehden kansainvälisen painoksen 25-vuotista taivalta. Siihen on haastateltu muun muassa urheilijoita, taiteilijoita ja eri alojen eurooppalaisia edelläkävijöitä.

"Kyllähän se itselle on henkilökohtaisesti tietynlainen lottovoitto... Tämä on ensi askel kansainvälisyyteen", Keskinen kommentoi haastattelua.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 26.03.2004).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.