Verstappen teki taas jotain, mihin muut eivät pysty – "Ei ole sattumaa"

Kun puhutaan F1-kisoista ja sateesta, mieleen tulevat Ayrton Senna ja Estoril 1985 tai Michael Schumacher ja Barcelona 1996. Tällä hetkellä yhdessä kuljettajassa on jotain kovin samaa.

Vaikka Kiinan kisassa ei satanut, rata oli alussa märkä, ja Max Verstappen ohitti ensimmäisellä kierroksella kahdeksan autoa. Hän nousi 16 lähtöruudusta kolmanneksi. Taitonsa hän näytti jo viime kaudella Brasilian käsittämättömällä ohitusnäytöksellä, mutta Kiinan suoritus sai Red Bullin tallipomon nostamaan Verstappenin sadekelin suurten joukkoon.

MAINOS

F1-kausi jatkuu jo tällä viikolla!

Bahrainin F1-viikonloppu alusta loppuun C Morella. Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

– Hätkähdyttävää. Hänen ensimmäinen kierroksensa oli erityisen mahtava, Horner ihasteli.

– Hänellä tuntuu olevan kuudes aisti märällä. Hän ei pelkää sitä millään lailla ja hän on valmis etsimään radan kaikki rajat, että löytää pitoa. Yhden ohituksen hän teki kuutosmutkassa, hän vain meni suoraan ulkokaarteeseen kahden tai kolmen auton rinnalle ja vain leikkasi sisään. Se oli todella, todella vakuuttavaa.

– Ei tämä ole sattumaa, nyt näitte, ettei Brasilia ollut mikään yksittäinen tapahtuma. Ehkä Bernien (Ecclestonen) vanhat kunnon sprinklerit olisi meille hyvä. Tämä johtuu ehkä siitä, miten hän on kasvanut, ajanut kartingia märällä slicks-renkailla ja muuta. Hänelle on kehittynyt kunnon vaisto, Horner hehkutti.

Lähde: crash.net



Lue myös:

    Uusimmat