Verstappen ihmettelee: "Suhteeni Räikköseen? Ei sellaista ole – bwoah"

Red Bull -kuski Max Verstappenin mukaan hänellä ei ole minkäänlaista suhdetta Kimi Räikköseen. 

Räikkösen tiedetään viihtyvän F1-ympyröissä hyvin omissa oloissaan. Verstappenilla ja Räikkösellä on kuitenkin ollut radalla useita tiukkoja tilanteita – Yhdysvaltain GP:ssä Verstappen esimerkiksi ohitti Kimin viimeisellä kierroksella radan ulkopuolelta, mutta sai tilanteesta viiden sekunnin aikarangaistuksen, jonka myötä Räikkönen olikin kolmas ja Verstappen neljäs.

Daniel Ricciardo päätti kysyä tallikaveriltaan Verstappenilta Red Bullin videolla näin: "Millainen on suhteesi Kimiin... koska kaikkina vuosinani formula ykkösissä minulla on ollut hyvin vähän vuorovaikutusta hänen kanssaan?"

– Mikä suhde? En ole koskaan käynyt keskustelua hänen kanssaan. Tai palkintopallilla ja lehdistötilaisuudessa olen, mutta en muuten, Verstappen vastasi.

Kaksikko alkoi tämän jälkeen pilailla Räikkösen kustannuksella imitoimalla häntä.

– Bwoah, Ricciardo heitti Räikkösen klassikkohuokaisun.

Verstappen toisti saman ja Ricciardo sanoi "bwoah" vielä useamman kerran perään.

– En todella välitä. Teen, mitä haluan. Jättäkää minut yksin, tiedän mitä olen tekemässä, Verstappen veisteli Räikköstä mukaillen.

Ricciardo vakavoitui hetkeksi.

– Ihmiset, jotka tuntevat hänet, sanovat, että hän on täysin toisenlainen omassa (mieluisassa) tilassaan ja ympäristössään. Hän kuitenkin pitää itsensä yksin, Ricciardo pohti Räikkösen luonnetta.

– Bwoah, Ricciardo sanoi vielä perään, ja jatkoi tämän jälkeen Verstappenin kanssa keskustelua muista aiheista.

Verstappen ja Ricciardo kertaavat kautta 2017 ylälaidan videolla. Räikkösestä he keskustelevat kohdasta 5.58 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat