Mainos

Veroehdotusten palautuspäivä huomenna

Veroehdotukseen muutoksia haluavan kannattaa kiirehtiä, koska ehdotusten viimeinen palautuspäivä on torstaina 17. kesäkuuta. Verohallitus muistuttaa veronmaksajia huolehtimaan ehdotuksesta puuttuvien vähennysten, tulojen ja tietojen korjaamisesta.

Veroehdotuksesta puuttuvista vähennyksistä on syytä ilmoittaa välttääkseen ylisuuret verot. Ehdotuksessa ei aina ole mainintoja työpaikan välisistä matkakuluista ja muista tulonhankkimiskuluista. Veronmaksajan täytyy myös ilmoittaa ehdotuksesta puuttuvista tuloista ja varoista.

Veroehdotuksesta on voinut jäädä mainintoja osinkotuloista, vuokratuloista ja luovutusvoitoista. Verohallituksen mukaan tuloista ilmoittamatta jättäminen voi johtaa veronkorotukseen. Verovelvollisen kannattaa myös tarkistaa ehdotukseen valmiiksi merkityt pankkitili-, henkilö- ja osoitetiedot.

Verohallitus kertoo, että ehdotuksen korjaaminen onnistuu lisäämällä puuttuvat tiedot veroehdotuslomakkeelle. Mukaan kirjeeseen on syytä liittää tarvittavat selvitykset muutoksista. Veroehdotusta ei tarvitse palauttaa, jos siinä ei ole muutettavaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.