Mainos

Verkkokeskustelu hands free -pakosta

Kansalaiset voivat osallistua ensi maanantaista alkaen verkkokeskusteluun autojen hands free -pakosta ja yleisradiotoiminnasta.

Aiheista voi keskustella mm. liikenne- ja viestintäministeriön virkamiesten kanssa maaliskuun ajan osoitteessa http://www.otakantaa.fi. Molemmista keskusteluista kootaan yhteenveto, joka toimitetaan näitä lainsäädäntöhankkeita valmisteleville virkamiehille.

Hankkeisiin voi siis yhä päästä vaikuttamaan: hands free -laitteen pakollisuuteen liittyvä lainvalmistelu on juuri alkanut, ja televisiotoiminnan rahoitusta pohtii helmikuussa asetettu työryhmä. Liikenne- ja viestintäministeri Olli-Pekka Heinonen osallistuu maaliskuun puolivälin jälkeen keskusteluun, jolloin hän vastaa kysymyksiin reaaliajassa päätteeltään tunnin ajan.

Nettitunnin aihe päätetään myöhemmin. Ota kantaa -verkkokeskusteluhanke on valtiovarainministeriön hallinnon kehittämisosaston ylläpitämä kansalaiskeskustelufoorumi. Sitä uudistettiin kuun alusta niin, että ministeriöt isännöivät jatkossa vuorotellen keskustelua valitsemistaan aiheista kuukauden ajan. Liikenne- ja viestintäministeriön jälkeen vetovastuu siirtyy huhtikuuksi ulkoministeriöön.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.