Mainos

Verinen isku hotelliin Intian Kashmirissa

Intian Kashmirissa on tehty kaksi kranaatti-iskua, joissa on kuollut ainakin neljä ja haavoittunut noin neljäkymmentä ihmistä.

Hotelliin tehdyssä kranaatti-iskussa Pahalgamissa on kuollut ainakin neljä ihmistä ja haavoittui yli 20. Useiden haavoittuneiden tila on kriittinen. Poliisin mukaan kranaatti heitettiin täpötäyteen hotellin ruokasaliin.

Iskussa ei tiettävästi kuollut tai haavoittunut ulkomaalaisia matkailijoita. Verraten tuntematon islamilainen militanttiryhmä Al-Nasreen on poliisin mukaan ilmoittanut olevansa hotelli-iskun takana.

Srinagarista 100 kilometriä pohjoiseen sijaitseva Pahalgami on matkailijoiden suosiossa. Intialaiset ovat väkivallan tauottua alkaneet matkailla Kashmirissa. Intia ja Pakistan aloittivat rauhanneuvottelut viime vuonna.

Toinen isku haavoitti kymmeniä

Toinen kranaatti-isku tehtiin Handwarassa. Iskussa haavoittui 20 ihmistä. Attentaatti oli ilmeisesti tarkoitettu armeijan tarkastuspistettä vastaan, mutta kranaatti räjähtikin kadulla ja haavoitti jalankulkijoita. Handwara sijaitsee 85 kilometriä Srinagarista pohjoiseen.

Mikään ryhmä ei ole ilmoittautunut tämän iskun tekijäksi.

(MTV-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.