Mainos

Verinen hiustupsu johti lasten puukotuksesta epäillyn jäljille

Kahden pikkulapsen puukotuksesta epäilty nainen on julistettu vangituksi Ruotsissa. Syyttäjällä on nyt seitsemän päivää aikaa esittää lisää näyttöä naista vastaan.

Nainen otettiin kiinni Saksassa torstaina. Naisen epäillään puukottaneen kaksi lasta kuoliaaksi maanantai-iltana Arbogassa Tukholman länsipuolella.

Syyttäjällä ja puolustuksella on erilainen käsitys siitä, mitä nainen oli Saksan poliisille sanonut. Syyttäjän mukaan nainen oli myöntänyt olleensa Arborgassa samana päivänä kun lapset tapettiin. Puolustuksen käsitys oli täysin päinvastainen.

Syyttäjän mukaan poliisilla on myös havaintoja naisesta Tukholman ja Arborgan välillä liikennöivästä junasta murhapäivänä.

Iltapäivälehti Aftonbladetin mukaan hengenvaarallisia vammoja saaneen äidin nyrkistä on löydetty verinen hiustupsu. Lehden mukaan tuppo on todennäköisesti lähtöisin lasten tappajan päästä. Nainen ei halua vapaaehtoisesti tulla luovutetuksi Ruotsiin. Saksan viranomaiset päättävät luovutuksesta ensi viikolla.

Poliisi vapautti keskiviikkona lasten isän, joka oli ollut pidätettynä. Isää ei poliisin mukaan enää epäillä.

Internetissä on julkaistu kuvia ja tietoja, joiden mukaan Saksassa kiinni otetulla naisella olisi ollut aikaisemmin suhde lasten äidin uuteen miesystävään. Mies oli kuitenkin lopettanut suhteen.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.