Mainos

Verinen Bandidos-mies johti kotietsintöihin Helsingissä

Pahoinpitelystä epäiltynä on otettu kiinni viisi miestä. Poliisin mukaan kaikilla on yhteyksiä samaan moottoripyöräkerhoon.

Moottoripyöräjengi Bandidoksen kerhotilojen läheisyydestä Helsingin Kyläsaaresta on löytynyt aamulla verissään makaava mies.

Poliisi teki vielä samana päivänä kotietsintöjä kerhotiloihin sekä Helsingin keskustassa sijaitsevaan yksityisasuntoon. Niiden tuloksena otettiin kiinni viisi miestä pahoinpitelystä epäiltynä. Heidän mahdollisesta pidättämisestään päätetään myöhemmin.

Poliisi sai hälytyksen Kyläsaareen yhdeksältä aamulla. Verisenä löydetty mies oli tajuissaan, ja hänen päässään oli pahoinpitelyyn viittaavia vammoja. Miehen vaatetuksen ja ulkomuodon perusteella poliisi arveli hänen liittyvän Bandidos-jengin toimintaan.

Poliisin mukaan kaikilla miehillä on yhteyksiä samaan moottoripyöräkerhoon. Pahoinpitelyn syistä ei vielä ole tietoa.

Tapausta tutkii Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikkö.

Aseita ja räjähteitä löytyi moottoripyöräkerholta Varkaudessa

Poliisi on tehnyt kotietsinnän erään moottoripyöräkerhon tiloihin myös Varkaudessa eilen. Poliisi löysi muun muassa luvattoman käsiaseen, räjähdysaineita, patruunoita ja kaasusumuttimia kerhon tiloista.

Poliisilla oli tiedossa, että kerholla oli vieraana muiden moottoripyöräkerhojen jäseniä muualta Suomesta.

Operaatioon osallistui partioita Varkaudesta, Kuopiosta ja liikkuvasta poliisista. Kerhotila sijaitsee Puurtilan kaupunginosassa. Poliisin mukaan ulkopuolisille ei aiheutunut vaaraa.

Rikoksista epäiltynä otettiin kiinni 16 henkilöä, joista osa vapautettiin jo eilen. Poliisi kertoi tänään, että loput päästetään vapaiksi lähiaikoina.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja