Mainos

Veneilijä hukkui Saaristomerellä, toinen edelleen kadoksissa

Kahden veneilijän katoaminen on aiheuttanut suuretsinnät Saaristomerellä tänään iltapäivällä. Kadonneista veneilijöistä toinen löytyi hukkuneena, mutta toinen oli illalla edelleen kateissa.

Turun meripelastuskeskus sai Nauvon pohjoispuolella liikkuneesta keski-ikäisestä miehestä katoamisilmoituksen tänään noin kello kahdelta ja toisesta Nötön eteläpuolella kadonneesta noin kello kolmelta. Tapaukset eivät liity toisiinsa.

Nauvon pohjoispuolella kadoksissa ollut veneilijä löytyi merestä pari tuntia katoamisilmoituksen saamisen jälkeen ja hänen veneensä läheisen saaren rannasta. Toinen miehistä oli etsinnöistä huolimatta kadoksissa vielä illalla, ja häntä etsittiin Nauvon eteläpuolelta Nötön ympäristöstä.

Kadoksissa oleva mies on noin 40-vuotias ja hän on liikkeellä Buster XS -merkkisellä perämoottoriveneellä. Kadonneen puhelimeen ei ole saatu yhteyttä eikä hänestä ole tehty havaintoja eilisiltapäivän jälkeen.

Miesten etsintöihin osallistuivat Super Puma -meripelastushelikopteri, vartiolaivat Tursas ja Uisko, Nauvon merivartioaseman partiovene ja Turunmaan kihlakunnan poliisi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.