Mainos

Vene vauhdilla päin luotoa, mies loukkaantui

Vene törmäsi luotoon, nousi kokonaan vedestä ja päätyi keskelle luotoa. Onnettomuus sattui aamuyöllä Hangon lähellä.

Mies on loukanut vakavasti jalkansa rajussa karilleajossa Hangossa Uudellamaalla aamuyöllä. Merivartiosto sai ilmoituksen haverista Lohjan hätäkeskuksen kautta.

Ensimmäinen ilmoitus oli sekava, lähinnä siitä selvisi se, että moottorivene on ajanut karille jossain Hangon ja Bromarvin välillä. Lisäksi selvisi, että veneessä oli yksi loukkaantunut.

Merivartiosto ryhtyi etsimään venettä. Karille ajaneisiin saatiin uudestaan yhteys, vaikka näiden kännyköistä alkoikin loppua virta.

Lopulta onnettomuuden uhrit löytyivät suhteellisen nopeasti kännykkäpaikannuksen ja puhelimitse annettujen neuvojen avulla. Moottorivene löytyi Hangon pohjoispuolelta suurelta kallioluodolta. Vene oli törmännyt luotoon sellaisella vauhdilla, että se oli noussut kokonaan vedestä ja pysähtynyt keskelle luotoa.

Veneen kyydissä oli ollut loukkaantuneen lisäksi toinen mies, joka selvisi rytäkästä suuremmitta vammoitta. Jalkansa loukannut kuljetettiin hoitoon Tammisaaren sairaalaan. Merivartioston mukaan luodolle ajaneet veneilijät olivat ilmeisesti humalassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.