Mainos

Venäläismummot suomalaisten ylivoimainen viisusuosikki

Suomalaisten vedonlyöjien ylivoimainen suosikki Euroviisuissa on Venäjä, kertoo peliyhtiö Unibet.

Venäjän Euroviisu-edustajaan on uskottu selvästi enemmän kuin Unibetin kertoimien ylivoimaiseen voittajasuosikkiin Ruotsin Loreeniin, joka on kerännyt kaikista vedoista yhteensä lähes 70 prosenttia.

Venäjän viisuedustaja Buranovskiye Babushki kappaleella Party for Everybody on kerännyt suomalaisten Unibetilla tekemistä euroviisujen voittajavedoista vähän alle puolet, noin 44 prosenttia. Kaikissa maissa tehdyistä vedoista Venäjä on kerännyt yhteensä vain noin 13 prosenttia, joten ero suomalaisten kannatuksessa on huima.

Unibetin voittajakertoimien ykkönen ja mediassakin voittajasuosikiksi nostettu Ruotsin Loreen on vasta toisella sijalla suomalaisten vedonlyöjien suosikeissa. Hänen kannatuksensa on noin 29 prosenttia. Kansainvälisesti usko Loreenin voittoon on kuitenkin todella vahvaa: länsinaapurin edustaja on kerännyt Euphoria-hitillään lähes 70 prosenttia kaikista voittajavedoista.

Vaikka itä- ja länsinaapurit ovatkin rohmunneet suurimmat osuudet suomalaisten vedonlyöjien panoksista, suosiota ovat saaneet myös Kyproksen Ivi Adamoun esittämä La La Love sekä Romanian edustaja Mandiga kappaleella Zaleilah. Molemmat saivat reilun kolmen prosentin osuuden Euroviisujen vedonlyönnistä.

Selvästi vähiten vedonlyöjiä on Suomessa innostanut Alankomaat, jonka edustajan viisuveisun You and Me puolesta ei ole lyönyt vetoa vielä kukaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.