Mainos

Venäläismetsästä löytyi ihmissikiöitä

Uralin alueella kalastamassa ollut venäläismies teki karmean löydön viikonloppuna. Mies löysi metsästä neljä kanisteria, jotka olivat täynnä kuolleita ihmissikiöitä.

Paikalle hälytetyn poliisin mukaan sikiöitä oli kaikkiaan liki 250. Osa oli kanistereissa ja osa oli vierinyt ulos, kun kanisterit oli heitetty ojaan ja niiden kannet olivat irronneet.

Venäläisen RT-uutiskanavan mukaan viranomaiset arvioivat, että sikiöt olivat olleet 12-16 viikon ikäisiä. Suurimmassa osassa sikiöistä oli edelleen kiinni lappu, jossa luki äidin sukunimi ja muita tietoja, jotka saattavat viitata abortin päivämäärään, raskauden vaiheeseen tai sairaalaan, jossa toimenpide on tehty. Lappujen perusteella osa sikiöistä on jopa kymmenen vuoden takaa.

Viranomaisten mukaan sikiöt ovat biojätettä, joka on lähtöisin ainakin kolmesta sairaalasta Jekaterinburgista. Jekaterinburg sijaitsee vajaan 50 kilometrin päässä sikiöiden löytöpaikasta.

Sikiöt oli annettu hävitettäväksi jätefirmalle, joka oli ilmeisesti laiminlyönyt tehtävänsä ja heittänyt kanisterit metsään. Asiasta on aloitettu rikostutkinta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.