Venäläislehti: Roman Eremenkon sopimus katkaistu

Roman Eremenkon pelaajasopimus venäläisen jalkapalloseura Spartak Moskovan kanssa on katkaistu, uutisoi venäläislehti Sport-Express.

Eremenko, 31, liittyi Spartakin riveihin tämän vuoden elokuussa ja vapautui kokaiinikärystä saamastaan kahden vuoden kilpailukiellosta lokakuussa. Spartak päätyi jo nyt joulukuussa katkaisemaan suomalaisen keskikenttäpelaajan sopimuksen.

Sport-Express oli haastatellut asiasta Roman Eremenkon isää Alexei Eremenkoa, joka kertoi kuulleensa päätöksestä vasta kyseiseltä lehdeltä.

– Minun on siksi vaikea sanoa mitään. En ole valmis antamaan arvioita. Tämä on seuran päätös, Alexei Eremenko sanaili.

Isä-Eremenko korosti, että on aika mennä eteenpäin.

– Itkeminen ei ole vaihtoehto. Romanilla on perhe ja jälkikasvua, he ovat tukena. Huomenna on uusi päivä. Me jätämme tämän kaiken taaksemme ja menemme eteenpäin.

Venäläislehti Championat uutisoi jo aiemmin joulukuussa, että Eremenko olisi joutumassa ulos Spartakista talven aikana. Sivuston mukaan syynä Eremenkon lähtöön olisivat erityisesti keskikenttäpelaajan terveyshuolet.

Viime ajat loukkaantuneena ollut Eremenko oli pelannut tällä kaudella Venäjän liigassa neljä ottelua. Niissä hän oli syöttänyt yhden maalin. 

Eurooppa-liigassa Spartakin paidassa Eremenko pelasi kahdessa ottelussa ja Venäjän cupissa yhdessä ottelussa.

Eremenko edusti Spartakia ennen TsSKA Moskovaa vuodesta 2014 vuoteen 2017, jolloin TsSKA ilmoitti Eremenkon sopimuksen päättymisestä. Kokaiinista Eremenko antoi positiivisen dopingnäytteen syyskuussa 2016, eikä siitä seuranneen pannan myötä pelannut vuonna 2017 lainkaan.

Suomen A-maajoukkueessa Eremenko on pelannut urallaan 73 ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat