Venäläinen tähtiurheilija sai odottamattoman jättitarjouksen – "Näytänkö todella naiselta, joka suostuisi johonkin tällaiseen?"

Venäläinen pituushyppääjä Darja Klishina teki yllättävän paljastuksen venäläismedia Sports.ru:n haastattelussa. Atlantassa asuva 29-vuotias urheilija kertoi saaneensa suuren tarjouksen maksulliseksi seuraksi ryhtymisestä.

Lontoon MM-kisoissa vuonna 2017 hopeaa voittanut Klishina kertoo saaneensa tarjouksen tuntemattomalta amerikkalaiselta yksityisviestin välityksellä.

– Se tapahtui useita kuukausia sitten, korkeintaan puoli vuotta takaperin. En odottanut tällaista. Hän vain lähetti minulle yksityisviestin Instagramissa, Klishina kertoo venäläislehdelle.

– En ole ihminen, joka kiroilee toisille, joten vastasin hänelle yksinkertaisesti olevani pahoillani, mutta en ole kiinnostunut tästä tarjouksesta. Hän vastasi minulle: "Odota, älä kieltäydy suoralta kädeltä. Et edes tiedä ehtoja ja tarjouksen suuruutta."

Klishina kertoo henkilön tarjonneen hänelle 200 000 dollaria kuukaudessa eli noin 180 000 euroa.

– Silloin ajattelin: "Näytänkö todella naiselta, joka suostuisi johonkin tällaiseen?"

Pituushyppääjä kertoi haastattelussa myös paljastavista kuvauksista uransa alkuvaiheessa, joissa hän oli tuntenut olonsa epämukavaksi.

– Olen tyytyväinen kehooni, minulla ei ole mitään häpeiltävää, mutta nuo kuvaukset olivat hiukan liikaa minulle. Kun minua pyydettiin vähentämään vaatteitani, se oli merkki, että jokin oli menossa pieleen, Klishina kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat