Mainos

Venäjän ydinenergiaministerillekin potkut

Venäjän presidentti Boris Jeltsin on erottanut ydinenergiaministeri Viktor Mihailovin. Ministeriötä kuusi vuotta johtanut Mihailov oli neljäs viime päivinä työpaikkansa menettänyt ministeri Venäjällä.

Kremlin mukaan Jeltsin ei ole toistaiseksi kertonut, kuka astuu 64-vuotiaan Mihailovin paikalle. Presidentti ei myöskään ole kertonut syytä viimeisimpään erotukseen. Jeltsin erotti viikonloppuna myös varapääministerin, liikenneministerin ja opetusministerin. Heidän seuraajansa nimettiin eilen.

Jeltsin nimitti turvallisuusneuvoston sihteerin

Jeltsin nimitti tänään Andrei Kokoshinin Venäjän turvallisuusneuvoston uudeksi sihteeriksi. Kokoshin seuraa tehtävässä Ivan Rybkiniä, joka nostettiin eilen varapääministeriksi. Hänen vastuualueenaan ovat Venäjän suhteet muihin IVY-maihin. Kokoshin toimi aiemmin Venäjän puolustusneuvoston sihteerinä. Jastrzhembskin mukaan neuvoa-antavan aseman omannut puolustusneuvosto hajotetaan. Rybkinin vastuulla turvallisuusneuvostossa olivat neuvottelut Tshetshenian kanssa. Tarkkailijoiden mukaan Kokoshinin tehtävistä näyttäisi tulevan laajemmat.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.