Venäjän valmentaja: Hyökkäys tai puolustus voittaa

Venäjän valmennus on pistänyt merkille Suomen joukkueen vahvuudet jääkiekon MM-kisoissa.

Suorin indikaattori Suomen suorituksiin on päästettyjen maalien määrä: seitsemän. Se on turnauksessa ylivoimaisesti pienin.

– Mitä olemme nähneet, Suomi pelaa hyvää ja tiukkaa puolustuspeliä. Me yritämme olla enemmän hyökkäävämpi joukkue. Tulee mielenkiintoinen peli – puolustus tai hyökkäys voittaa, Venäjän apuvalmentaja Harjis Vitolins sanoi MTV Sportille.

– Viime vuonna pieksimme heidät kahdesti. Nyt on vain lohkopeli, joten pelissä ei ole varmaan mitään erityistä. Hyvää valmistautumista puolivälierään, hän mietti ottelun merkitystä.

Jos USA voittaa tiistain aiemmassa ottelussa Slovakian, Suomi ja Venäjä ratkovat B-lohkon kakkostilan. Koska toisessa lohkossa on sijoitukset jo selvillä, Ostravan lohkon kakkonen matkustaa puolivälierää varten Prahaan ja kohtaa Tshekin. Lohkokolmonen pysyy Ostravassa ja saa vastaansa Ruotsin.

Jos USA voittaa pelinsä ja samalla lohkonsa, voisiko tahallinen tappio olla mahdollinen?

– Ei ei ei ei... Haluamme aina voittaa ja saada positiivisia tunteita. Suomella on varmasti sama tilanne: he haluavat voittaa joka tapauksessa, Vitolins linjasi.

Lohkovaiheen päätöskamppailu Suomi-Venäjä tänään MTV3- ja MTV Sport 1 -kanavilla sekä Katsomossa ja Radio Novalla kello 21.10 alkaen! MTV Sportin ennakkostudio kello 20.35.

Lue myös:

    Uusimmat