Mainos

Venäjän presidentti tyrannisoi vaimoaan?

Venäjän ensimmäinen nainen, Ljudmila Putina, paljastaa miehestään uusia puolia. Presidentti tunnetaan kotioloissaan mm. sovinistina.

-

Ljudmila Putina paljastaa puolisonsa presidentti Vladimir Putinin elämänkertakirjassa, että mies on kotioloissa todellinen sovinisti ja tyranni.
Ljudmila Putinan mukaan hänen miehellään on kaksi nyrkkisääntöä suhtautumisessa naisiin; naisen on kotona tehtävä kaikki työt ja naista ei saa kehua, tai hän menee piloille. Presidenttiparin suhteen alkutaival ei myöskään alkanut lupaavasti, sillä Vladimirin menneisyys KGB:n vakoilijana vaikeutti tutustumista. Ljudmila sanoo, että häneltä meni puolitoista vuotta aikaa selvittää sulhasensa ammatti.

Venäjän presidentin vaimo on myös nyreissään miehensä valikoivuudesta ruoan suhteen. Herra Putin ei suostu koskemaankaan sellaiseen annokseen, jossa on jokin pieni yksityiskohta vastoin hänen makuaan. Ljudmila-vaimo on lopettanuttämän vuoksi ruoan valmistuksen tykkänään.

Presidentti Putin rakastaa kuitenkin tyttäriään yli kaiken. Vaimon mukaan hän kohtelee kahta tytärtään huomattavasti pehmeämmin kuin vaimoaan.
Loppujen lopuksi pariskunta on monista asioista samaa mieltä, joten riidoilta vältytään useimmiten, sanoo rouva Putina.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.