Mainos

Venäjän armeijan kuoro tulee sittenkin – kevätkiertue peruttiin poliittisista syistä

Kuun alkupuolella peruttu Venäjän armeijan kuoron kiertue toteutuu sittenkin. Täksi kuuksi kaavaillut esitykset siirtyvät marraskuulle.

"Aikalisän" ottanut pietarilainen Venäjän armeijan kuoro, baletti ja orkesteri saapuu Suomeen sittenkin. Alun perin kiertueen piti alkaa 16. kuluvaa kuuta ja päättyä näinä päivinä. Venäjän puolustusministeriö kielsi ryhmän pääsyn maasta kuitenkin vain pari päivää ennen kiertueen alkua.

Savonlinnasalin toimitusjohtaja Reko Tammi kertoi tuolloin, että konsertin järjestäjän, Eurospectaclesin, mukaan kuoron esiintyjien ei annettu poistua Venäjältä "poliittisen tilanteen vuoksi".

Kielto on nyt peruttu, ja ryhmä tulee Suomeen loppusyksystä.

Savonlinnasalissa ryhmä esiintyy sunnuntaina 23. marraskuuta. Uusi konserttiaika on järjestynyt myös ainakin Tampere-taloon, Lahden Sibelius-taloon, Hyvinkää-saliin ja Järvenpää-taloon.

Tammi ei tiedä syytä kiellon perumiseen, mutta on tyytyväinen tilanteeseen.

– En tiedä, minkälaiset neuvottelut järjestäjä on käynyt Venäjän viranomaisten kanssa, että kiertue onkin järjestynyt, mutta näköjään he ovat saaneet sovituksi asian.

Ryhmän edellinen konsertti oli Savonlinnassa loppuunmyyty.

– Vastaava esitys oli meillä pari vuotta sitten. Show oli todella hieno ja näyttävä. Siinä on lähes 100 esiintyjää lavalla ja hienoa lauluja ja taitavia tanssijoita, Tammi kehuu.

Peruuntuneeseen esitykseen ostetut liput käyvät sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, lunastetut liput voi palauttaa joko siihen Lippupisteen myyntipisteeseen, josta ne on ostettu, tai tili- ja yhteystietojen kera Lippupisteelle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.