Mainos

Venäjällä haukutaan Nokian vielä julkistamatonta N8-lippulaivapuhelinta

Venäläisellä teknologiablogilla kritisoidaan Nokian vielä julkistamatonta N8-älypuhelinta. Digitoday kertoo verkkosivuillaan, että Mobile Review -blogin kirjoittaja Eldar Murtazin on pettynyt ensimmäiseen Symbian^3-puhelimeen.

Vaikka Nokia ei ole edes julkistanut paljon ennakkoon huhuttua N8-puhelintaan, on Murtazin aiemminkin julkistanut oikeiksi osoittautuneita ensitietoja Nokian älykännyköistä. Hän väittää nyt saaneensa uutuustuotteen käsiinsä. Sivulla on myös kuvia uutuustuotteesta

Murtazin kertoo, että lasilla päällystetty N8:n monikosketusnäyttö muistuttaa Nokia X6-puhelinta. Murtazin kehuu puhelimen kokoa ja rakennetta. Laitteessa on hdmi-liitäntä. Puhelimen takana on 12 megapikselin Carl Zeis -kamera salamalla. Kuvien laadun kerrotaan olevan parempia kuin esimerkiksi Sony Ericsson Satiossa, mutta ne eivät ole kuitenkaan mullistavia laadultaan. Videonauhoituksia voi tehdä 720p-tarkkuudella. Murtazin kuitenkin toteaa, että kameraa lukuunottamatta N8 ei tunnu kokoonpanonsa osalta tarjoavan oikeastaan mitään kilpailijoista poikkeavaa.

Myös ohjelmapuoli saa osakseen kritiikkiä: Uudesta Symbianista Murtazin ei pidä. Hänen mielestään käyttöjärjestelmä ei ulkoasumuutosten lisäksi tarjoa mitään uutta aiempaan versioon verrattuna. Hän kritisoi, että esimerkiksi Android- ja iPhoneOS-käyttöjärjestelmissä tapahtunut kehitys eri versioiden välillä loistaa poissaolollaan uudessa Symbianissa.

Muutenkin Murtazin haukkuu N8-puhelinta kalpeaksi ja vaatimattomaksi lippulaivamalliksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.