Mainos

Venäjällä etsitään pommisyyllisiä

Venäjällä jatkuu Moskovan tuhoisan pommi-iskun tekijöiden etsintä. Poliisi julkisti myöhään eilen tietokoneen avulla luodut kuvat epäillyistä.

Aiemmin kahdella pidätetyllä ei viranomaisten mukaan ollut suoraa yhteyttä iskuun. Tekijöiden etsintä jatkuu valtakunnallisesti. Poliisi julkisti neljä tietokoneen avulla piirrettyä kuvaa epäillyistä.

Poliisi on niin ikään jatkanut henkilöllisyyksien tarkastamista Moskovan alueella. Myös pääteillä liikennettä valvotaan: metro- ja rautatieasemat ovat erityisen tarkkailun kohteina.

Pommi-iskun kuolonuhrien määrä nousi tänään kahdeksaan, kun yksi kriittisessä tilassa olleista menehtyi vammoihinsa. Pushkinin aukiolla jalankulkutunnelissa tapahtuneen räjähdyksen vuoksi vietiin sairaalaan 60 ihmistä.

Putin laski kukat uhrien muistoksi

Vladimir Putin lohduttaa onnettomuuden uhrien omaisia

Presidentti Vladimir Putin on kunnioittanut räjähdyksen uhrien muistoa. Hän laski kukat lukuisien muiden surijoiden tuomien kukkien rinnalle.

Viranomaiset ovat yrittäneet rauhoittaa kaupungin asukkaita, mutta uusien räjähdysten pelko on pesiytynyt Moskovaan. Pelokkaat asukkaat itse ovat muun muassa alkaneet tarkastaa kellareita ja muita mahdollisia piilopaikkoja kotipaikoillaan.

(MTV3-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.