Mainos

Venäjä vahvisti edustajan poiskutsumisen Brysselistä

Venäjän puolustusministeriö vahvisti tänään kutsuneensa Venäjän edustajia Naton päämajasta Brysselistä kotimaahan. Diplomaattisista lähteistä kerrottiin jo eilen, että Venäjä oli kutsunut kotimaahan maan Nato-suurlähettilään Sergei Kisljakin ja kenraali Viktor Zavarzinin neuvotteluja varten.
Venäjän puolustusministeriö ilmoitti, että kenraali Zavarzin, maan sotilasedustaja Naton päämajassa, oli palannut Moskovaan ja jää sinne toistaiseksi.

Venäjä on toistuvasti uhannut, että Naton ilmaiskut Jugoslaviaa vastaan johtaisivat muutoksiin Venäjän suhteissa Natoon.
Venäjän ulkoministeri Igor Ivanov sanoi Venäjän olevan hämmästynyt tiedosta, jonka mukaan Nato aikoo päättää ilmaiskujen tekemisestä Jugoslaviaa vastaan jo ennen kuin erityislähettiläs Richard Holbrooke on esittänyt viime hetken sovittelumatkansa tulokset kansainväliselle Jugoslavia-yhteysryhmälle. Venäjä kuuluu yhteysryhmään, jonka edustajat olivat koolla perjantaina Lontoossa. Ivanov sanoi Lontoossa sovitun, että Holbrooke raportoisi yhteysryhmälle, joka sitten päättäisi jatkotoimista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.