Mainos

Velkaongelmat Porvoon surmien motiivina

Teknisissä tutkimuksissa on käynyt ilmi, että viimeisen laukauksen surma-aseella on laukaissut perheen äiti.

Porvoossa tiistaina paljastuneen nelihenkisen perheen surman motiiviksi on paljastunut velkaongelmat. Perheen talosta oli lähetetty kunnan ulosottoviranomaisille faksi, mistä Porvoon poliisi on päätellyt tapahtumien motiivin. Poliisi kertoi asiasta aamulla tiedotustilaisuudessaan.

Poliisi löysi tiistaina aamupäivällä Anttilan kylästä Porvoosta nelihenkisen perheen kuolleena. Poliisin mukaan tapaukseen ei liity ulkopuolisia ihmisiä, vaan teon tekijä on surmansa saaneiden joukossa. Teknisissä tutkimuksissa on käynyt ilmi, että viimeisen laukauksen surma-aseella on laukaissut perheen äiti.

Ylikomisario Bengt Renlund muistuttaa, ettei toistaiseksi ole varmaa tietoa siitä, kuka on ampunut aiemmat laukaukset. Poliisilla ei ole käytössään oikeuslääkärin lausuntoja ja myös tekninen laboratoriotutkinta jatkuu yhä. Epäilyksen alla ovat edelleen molemmat vanhemmat.

Faksi on toimitettu poliisille tiistaiaamuna. Faksista ei käy ilmi kuka lähettäjä on. Lähettäjä kertoo olevansa masentunut, eikä löydä muuta ratkaisua ongelmiinsa.

Surmat tehtiin luvallisella haulikolla. Surmansa saivat perheen vuonna 1966 syntynyt isä, 1968 syntynyt äiti, 1996 syntynyt tytär sekä 1998 syntynyt poika. Poliisin mukaan surmat ovat tapahtuneet maanantain ja tiistain välisenä yönä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.