Mainos

Veikko Hursti haudataan huomenna

Veikko Hursti lasketaan huomenna haudan lepoon Helsingin Hietaniemen hautausmaalle. Siunaustilaisuus Helsingin tuomiokirkossa on avoin kaikille kansalaisille.

Sosiaalineuvos Veikko Hursti siunataan haudan lepoon Helsingin tuomiokirkossa huomenna kello kymmeneltä. Hurstin siunaa emeritusarkkipiispa John Vikström.

Siunaustilaisuus on avoin kaikille kansalaisille. Kirkon ovet avataan yleisölle aamulla varttia yli yhdeksän. Kirkossa kukkatervehdyksiä laskevat vain omaiset sekä henkilöt ja yhteisöt, jotka ovat siitä omaisten kanssa etukäteen sopineet. Kirkossa on sovittu laskettavaksi parikymmentä kukkatervehdystä.

Siunaustilaisuudessa kuullaan musiikkiesityksiä. Jaakko Ryhänen laulaa ja Pertti Eerola soittaa urkuja. Myös puhallinkvartetti Viva Brass esiintyy.

Siunaustilaisuuden jälkeen Hurstin arkku saatetaan autosaattueessa Hietaniemen hautausmaalle, jossa tapahtuu hautaan lasku. Hursti haudataan Lahja-vaimonsa viereen Hurstien sukuhautaan.

Hurstin hauta on Hietaniemen uudella puolella, korttelissa numero 12. Haudalla voivat laskea kukkatervehdyksensä muutkin kuin ennalta sovitut tahot.

Hautaan laskun jälkeen järjestettävä muistotilaisuus on tarkoitettu ainoastaan omaisille ja kutsuvieraille. Veikko Hurstin kaikille tarkoitettu muistojuhla järjestetään

Hakaniemen torilla sunnuntaina 12. kesäkuuta kello 13 alkaen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.