Veikkausliigan nousukarsinta kutkuttavassa tilanteessa – KPV:n maalitykki tasoitti ottelun avauspuoliskon lopussa

Veikkausliigan karsinnassa eletään jännittäviä hetkiä, kun TPS:n ja KPV:n välinen ottelu on ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanteessa 1-1.

Pääkuvan videolla tunnelmia Veikkausliigan päätöskierrokselta.

TPS hallitsi pääasiassa kenttätapahtumia. Turkulaiset siirtyivät 1-0-johtoon, kun seuraikoni Sami Rähmönen tykitti pallon verkon perukoille.

Pitkään näytti siltä, että tauolle mennään TPS:n johtolukemista, mutta KPV:n maalitykki Kalle Multanen sipaisi pallon maaliin vapaapotkun jälkitilanteesta 44. peliminuutilla.

Kokkolassa pelattu ensimmäinen osaottelu päättyi seurojen välillä 0-0-lukemiin. TPS tarvitsee voiton ottelusta säilyttääkseen paikan korkeimmalla sarjatasolla. KPV:lle riittää Veikkausliiga-paikkaan kamppailusta tasapeli vierasmaalisäännön myötä.