Mainos

Väyrynen valinnee europarlamentin

Keskustan europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kertoo kallistuneensa vähitellen EU:n parlamentissa pysymisen kannalle. Väyrynen sanoo lauantaina kolmessa maakuntalehdessä eli Lapin Kansassa, Satakunnan Kansassa ja Uudenkaupungin Sanomissa julkaistussa kirjoituksessaan, että jos keskustan poliittinen linja ei selkiinny kesäkuussa Vaasan puoluekokouksessa, hänen on vaikea olla kansanedustajaehdokkaana.

Väyrynen kirjoittaa muun muassa Pohjantähti-opistohankkeestaan. Jos opiston perustaminen etenee suunnitelmien mukaisesti, saattaa vaaka kallistua lopullisesti Brysselin ja Strasbourgin puolelle.

Väyrynen viittaa keskustan puheenjohtajan Esko Ahon näkemykseen, jonka mukaan ehdokkuus sekä eduskunta- että eurovaaleissa ei olisi hyväksyttävää.
-Olivatpa pelisäännöt mitkä hyvänsä, olen ollut päätymässä siihen ratkaisuun, että teen oman valintani hyvissä ajoin ennen ehdokkaiden asettamista, Väyrynen kirjoittaa.

Väyrynen valittiin vuoden 1995 vaaleissa eduskuntaan Uudeltamaalta. Vuoden 1999 vaaleihin hän on ollut asettumassa ehdolle Lapista.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.