Mainos

Väyrynen räjäytti nettikommentoinnin

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrysen ilmoittautuminen keskustan puheenjohtajakisaan on saanut laajaa huomiota netin keskustelupalstoilla.

Kommentoijilla on tasan kaksi mielipidettä: ehdoton kannatus ja ankara paheksunta. Paavo Väyrysen vastustajista moni uhkaa muuttaa maasta, jos Väyrysestä tulee pääministeri.

- Lähden pois valtioon, jossa ei edes tiedetä, kuka on Väyrynen. Enkä palaa stadiin enää. Sen olen luvannut jo vuosia sitten, kirjoittaa Väyryseen epäillen suhtautuva henkilö Suomi24.fi-sivuilla.

Vähän vähemmän jyrkin sanoin Väyrystä vastustaa Ilta-Sanomien keskustelupalstan kirjoittaja:

- Jalasmökkijutut on taidettu jo unohtaa, ainakaan nuorimmat ei tiedä niistä mitään. Tällaista pääministeriä en halua!!!

Kannattajat taas suuntavat sanansa suoraan Väyryselle, ja kehottavat tätä "näyttämään niille".

- Näytä, Pave, näille pillittäjille, miten tosimies toimii kun hätä on suurin, kirjoittaa muuan nimimerkki täällä MTV3.fi-sivuilla.

- Sehän on hyvä asia teki oikea päätöksen ja uskon vahvasti, että Paavo Väyrysestä tulee vielä pääministeri, kirjoitetaan puolestaan Iltalehden uutisen kommenteissa.

Niukkana vähemmistönä kommenteissa näkyvät neutraalinoloiset ja rauhallisesti perustellut näkemykset. Väyrynen on selvästi hahmo, johon liittyy paljon voimakkaita tunteita.

Katso Matti Maunun juttu (Seitsemän uutiset 19.1.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.