Mainos

Väyrynen puolustelee: Keskustan verkkosivuilla olen ykkönen

Keskustan puheenjohtajaksi tähtäävä ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen ei usko suosionsa olevan niin alhainen, kuin keskustan kenttäväelle suunnattu kysely antaa tulokseksi.

MTV:n uutis- ja ajankohtaistoimitus kysyi viime kuun puolivälissä Keskustan piiritoimikuntien jäseniltä suosikkiaan puolueen uudeksi puheenjohtajaksi. Paavo Väyrynen keräsi vain 9 prosentin kannatuksen yhdessä kansanedustaja Timo Kauniston kanssa. Sen sijaan voiton vei hallinto- ja kuntaministeri Mari Kiviniemi 46 prosentin kannatuksellaan ja toisena tuli elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen, jota kannatti neljännes vastaajista.

Väyrynen kirjoittaa blogissaan, että MTV3:n julkaisemat tulokset Keskustan kenttäväen suhtautumisesta puolueen puheenjohtajan vaaliin ovat pahasti vanhentuneita. Väyrynen muistuttaa, että kysely piiritoimikuntien jäsenille oli tehty jo viime kuun puolivälissä, jolloin vasta aivan ensimmäiset vaalipaneelit oli ehditty järjestää.

Paavo Väyrynen uskoo nyt, että huhtikuun puolivälin jälkeen voimasuhteet kampanjan edistyessä ovat muuttuneet ja pitää oman kannatuksensa olevan selvässä nousussa. Väyrynen muistelee myös eilisiltana Tampereella järjestettyä tilaisuutta, missä hän oli kahdestaan Kiviniemen kanssa ilman muita ehdokkaita. Tuolloin ovensuukysely paljasti, että voimasuhteet olivat Väyrysen eduksi hivenen paremmat.

Lisäksi keskustakonkari huomauttaa, että puolueen verkkosivun äänestyksessä hän on pysytellyt selvänä ykkösenä.

Blogissaan ulkomaankauppa- ja kehitysministeri toivoo puoluekokousedustajien odottavan kantansa lyömistä lukkoon vasta Lahden puoluekokouksessa. Hän kertookin kulkevansa iloisin ja luottavaisin mielin kohti puoluekokousta.

Lue:

Katso Hanna Ruokankaan juttu

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.