Mainos

Väyrynen: Puoluejohto vastustaa

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen aikoo selvittää keskustan Uudenmaan piirin päätöksen, jonka mukaan häntä ei oteta kansanedustajaehdokkaaksi.

Keskustan Uudenmaan piiritoimikunta hylkäsi eilen illalla hänen ehdokkuutensa äänin 11-1. Väyrysen mukaan hänen ehdokkuutensa kaatamiseen Uudellamaalla ei ollut perusteita, koska keskustalla on piirissä yhä neljä ehdokaspaikkaa täyttämättä.

Väyrynen katsoo, että puolueen puheenjohtaja Esko Aho ja varapuheenjohtaja Seppo Kääriäinen ovat suhtautuneet penseästi hänen ehdokkuuteensa Uudellamaalla.

Kääriäinen kiistää vehkeilyn

Keskustan varapuheenjohtaja Seppo Kääriäinen kiistää jyrkästi Väyrysen epäilyt, että puoluejohto olisi sotkeutunut Väyrysen jättämiseen Uudenmaan ehdokaslistan ulkopuolelle.

Kääriäisen mukaan asia on puhtaasti Väyrysen ja piiritoimikunnan välinen.
-Meillä ei ole ollut mitään tekemistä sen kanssa eikä tule olemaan, Kääriäinen vakuutti tänään. Hän luonnehti koko tapahtumaa ikäväksi. Piireillä on kuitenkin ehdokasasettelussaan suvereeni päätösvalta, eikä puolue voi siihen puuttua. Uudenmaan piiritoimikunnan ratkaisuvallassa on myös se, onko nyt tehty päätös lopullinen.
(MTV3-STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.