Mainos

Väyrynen pettynyt Ahoon ja keskustan politiikkaan

Keskustan europarlamentaarikko Paavo Väyrynen sanoo pettyneensä sekä keskustan oppositiopolitiikkaan että puheenjohtaja Esko Ahoon.

Väyrysen mielestä edellisen puoluejohdon aikana keskustalla oli selvä linja, aatteellisen tahtopolitiikan linja. Aho on valinnut enemmänkin mielikuvapolitiikan, Väyrynen sanoo Turun Sanomien haastattelussa. Väyrynen sanoo itse kaipaavansa enemmän aatteellisuutta.

Väyrynen ei yhdy kansanedustaja Timo Järvilahden (kesk.) viime tiistaina STT:n haastattelussa esittämään näkemykseen, että hän olisi keskustaväelle henkinen johtaja, toisin kuin Esko Aho. Sen sijaan hän pahoittelee, että suhteet Esko Ahoon ovat olleet jo pitkään etäiset.

-Politiikasta olemme viimeksi puhuneet yhdessä muistaakseni juuri ennen Kouvolan puoluekokousta, ja siitä on jo pian vuosi. Asiasta on Väyrysen mukaan puolueelle ilmeistä haittaa.

-Minusta olisi kaikille eduksi, jos pystyisin osallistumaan keskusteluun jo ratkaisuja valmisteltaessa. Nyt joudun tekemään sen lehtien palstoilla, Väyrynen valittaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.