Mainos

Väyrynen ajanut tänä syksynä jo 20 000 kilometriä

Keskustan presidenttiehdokas Paavo Väyrynen aloitti vaalikampanjansa ehdokkaista kaikkein ensimmäisenä eli jo heinäkuussa.

MTV3 Uutisten vaalikiertuesarjan aloittavan Väyrysen piti aloittaa kampanjansa aikaisin, koska hän joutui ensin vakuuttamaan oman puolueensa erinomaisuudestaan ehdokkaaksi. Eduskunnasta tippumisen jälkeen Väyrysellä on ollut myös aikaa kampanjalle.

Väyrysen kampanja perustuu siihen, että hän haluaa tavata mahdollisimman monta suomalaista. Kampanja-autolla on ajettu tänä syksynä jo lähes 20 000 kilomeriä.

Väyrynen uskoo todellisen vaalitaistelun vasta alkavan.

— Tähän mennessä gallupit ovat mitanneet mielikuvia, jotka vähitellen alkavat muistuttaa enemmän todellisuutta. Martti Ahtisaari tuli aikoinaan alas ja Riitta Uosukaisella oli vielä suurempi pudotus, Väyrynen muistelee.

— Meillä on se tunne, että Väyrynen on vahvassa nousussa ja vahvasti menossa vaalin toiselle kierrokselle, keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen.

Ainakin keskustalaiset itse uskovat innostukseen ja buumiin Paavo Väyrysen ympärillä. Jos jalkatyöllä tai ahkeruudella vaalit ratkaistaan, niin Väyrynen on vahvoilla.

Väyrynen keräsi tänään Oulussa satapäisen kuulijajoukon.

Katso Raimo Pitkäsen juttu Oulusta (Kymmenen uutiset 27.11.2011)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.