Mainos

Vauvan tatuoimisviesti synnytti erikoisen tapahtumaketjun

Internetin keskustelupalstoilla raivostuttanut äidin kirjoitus 4 kuukauden ikäisen tyttärensä tatuoimisesta on saanut aikaan poikkeuksellisen tapahtumaketjun.

Äiti kirjoitti Suomi 24-keskustelupalstalla, että hän etsii tatuoijaa 4 kuukauden ikäiselle tyttärelleen. Äiti kertoi haluavansa tatuoida tyttärellensä pienen leppäkertun alavatsaan.

Viestin takia muutamat yksityishenkilöt aloittivat mittavan etsintäoperaation viestin kirjoittaneen äidin löytämiseksi. Henkilöt pyrkivät saamaan selville tatuointia harkitsevan äidin yhteystiedot, jotta hänet saataisiin kiinni ennen vauvan tatuoimista.

Henkilöt julkaisivat Suomi24-sivulla viestin, jossa he kertoivat ottaneensa kaksivuotiaalle tyttärelleen tatuoinnin vantaalaisessa liikkeessä. Kirjoittajat olivat kuitenkin tekaisseet tatuointiliikkeen nimen, myöskään lasta ei oltu oikeasti tatuoitu. Viestissä kerrottiin lisäksi tatuointiliikkeen puhelinnumero, mikä oli etsintää varten ostetun prepaid-puhelinliittymän numero.

Viestin tavoitteena oli tarkoitus saada tatuointia harkitseva äiti ottamaan kirjoittajiin yhteyttä puhelimitse.

Harhautusviestin kirjoittajat tekivät lisäksi Helsingin poliisin rikosten esikäsittely-yksikköön ilmoituksen tatuointiaikeista.

- Olen tehnyt asiasta poliisille rikosilmoituksen, nimettömänä pysyttelevä mies kertoo MTV:n uutisille puhelimitse.

Kirjoittajat ovat olleet yhteydessä myös lastensuojeluviranomaisiin.

MTV:n uutisiin yhteydessä olleet harhautusviestin kirjoittajat kertovat, etteivät lastensuojeluviranomaiset tai poliisi voi kuitenkaan puuttua asiaan, ennen kuin on näyttöä, että tatuointi on toteutettu.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.