Mainos

Vauvan sieppausta tutkitaan murhan yrityksenä

Varkauden vauvasieppauksen tutkinnassa ei ole otettu päivän aikana ratkaisevia askelia.

- Emme ole tehneet kiinniottoja. Jatkamme edelleen tutkintaa tiedusteluja ja kuulusteluja tekemällä, sanoo rikoskomisario Timo Nyyssönen Pohjois-Savon poliisista MTV:n uutisille.

Varkauden poliisin mukaan siepatulla lapsella kävi olosuhteisiin nähden hyvä tuuri, sillä hänet oli peitelty kevyellä pakkaslumella. Tämä esti lasta tukehtumasta. Tarina olisi saattanut päättyä surullisemmin, jos vauva olisi peitelty parinkymmenen sentin nuoskalumikerroksella.

Rikosnimike on syyttäjien kanssa pidetyn neuvonpidon jälkeen muutettu murhan yritykseksi, poliisista kerrotaan. Aluksi sieppausta tutkittiin törkeänä vapaudenriistona.

"Tietysti joku on nähnyt"

Varkauden poliisi on saanut tapaukseen liittyen runsaasti vihjeitä. Sieppaajan jäljille ei ole kuitenkaan päästy. Kaikki tutkintalinjat ovat yhä avoinna. Voiko lapsen kaapata omakotitaloalueella siten, ettei kukaan näe mitään?

- Ei voi niin sanoa, ettei kukaan olisi nähnyt mitään. Tietenkin joku on jotain nähnyt. Mutta paljon tällaisia vihjeitä ei ole tullut, Nyyssönen vastaa.

Poliisi jatkaa tänään tutkintaa muun muassa lähiseudun asukkaiden kuulemisilla.

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä yleisöltä. Asiasta jotain tietäviä pyydetään soittamaan Varkauden poliisiaseman päivystykseen numeroon 071 8755 800.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.