Mainos

Vauvan sieppaajasta ei jälkeäkään

Pohjois-Savon poliisi ei ole edistynyt vauvan kaappaustutkinnassa päivän aikana. Kiinniottoja ei ole tehty, eikä epäiltyjä ole. Vihjeitä on tullut runsaasti, mutta jutun ratkaiseva vihje on vielä tulematta, poliisista todetaan.

- Mitään uutta tiedotettavaa ei ole, toteaa rikoskomisario Timo Nyyssönen Varkauden poliisiasemalta.

Nyyssönen ei myöskään kommentoi julkisuudessa esitettyjä tietoja siitä, että rikospaikalta olisi löytynyt tekijän jättämä merkittävä todiste. Todisteen on esitetty olevan jalanjälki lumihangessa.

Kolmikuinen poikavauva siepattiin omakotitalon pihalla vaunuistansa maanantaina, kun lapsen äiti oli vierailemassa ystävättärensä luona. Reilun kolmen tunnin jälkeen poliisin tutkijat löysivät lapsen haudattuna lumihankeen.

Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä.

Eikö kukaan nähnyt?

Tutkinnanjohtaja Nyyssönen sanoi MTV:n uutisille jo eilen, että tapaukseen liittyen on tullut runsaasti vihjeitä. Vaikuttaisi siltä, että itse kaappaajaa ei ole kukaan nähnyt. Voiko lapsen kaapata omakotitaloalueella siten, ettei kukaan näe mitään?

- Ei voi niin sanoa, ettei kukaan olisi nähnyt mitään. Tietysti joku on nähnyt jotain. Mutta paljon tällaisia vihjeitä ei ole tullut, Nyyssönen muotoili eilen.

Moni soittaja on lisäksi arvellut, että ilves tai jokin muu eläin olisi vienyt lapsen vaunuista. Poliisin mukaan kaikkien eläinten osuus tapahtumaan on kuitenkin poissuljettu.

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä yleisöltä. Asiasta jotain tietäviä pyydetään soittamaan Varkauden poliisiaseman päivystykseen numeroon 071 8755 800.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.