Mainos

Vastaanottokeskuksen työntekijän pahoinpitelijöitä etsitään

Poliisi etsii kahta nuorehkoa miestä epäiltynä Paimion vastaanottokeskuksen työntekijän pahoinpitelystä. Keskuksen 28-vuotias miestyöntekijä pahoinpideltiin, kun hän oli tarkastuskierroksella perjantain ja lauantain välisenä yönä. Pahoinpidelty on pystynyt antamaan tuntomerkit, mutta esimerkiksi miesten puheesta hän ei saanut kunnolla selvää, kerrotaan poliisista.

- Pahoinpitelijät olivat puhuneet hyvin vähän ja puhuessaan olivat mumisseet. Kieli oli joko suomea tai suomensukuista kieltä, esimerkiksi viroa, kertoo tuntomerkeistä rikosylikonstaapeli Jarmo Linden Kaarinan poliisiasemalta.

Työntekijän mukaan pahoinpitelijät olivat 25 - 30 -vuotiaita.

Suomalaissyntyinen työntekijä sai pahoinpitelyssä vammoja eri puolille kehoa.

Vastaanottokeskuksessa ei poliisin mukaan ole aiemmin sattunut vastaavaa, eli työntekijöitä ei ole uhkailtu tai pahoinpidelty. Keskus avattiin viime marraskuussa ja sen avaaminen on aiheuttanut Paimiossa vastustusta. Paikalliset ovat pelänneet sosiaalisten ongelmien lisääntyvän alueella.

Paimion vastaanottokeskus avattiin turvapaikanhakijoille viime marraskuussa aiemmin lakkautetun Suomusjärven vastaanottokeskuksen tilalle.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.