Mainos

Vasemmistoliitto kampanjoi verkossa, ei televisiossa

Vasemmistoliitto ryhtyy keräämään suosittelijoita puolueelle ja sen ehdokkaille tulevaa eduskuntavaalikampanjaa varten. Ajatuksena on, että suosittelijoiksi ryhtyvät kertoisivat julkisesti, miksi tukevat puoluetta tai jotakin sen ehdokasta.

- Kasaamme suosittelijoita ehdokkaidemme taakse ja haluamme luoda kansalaisliikkeen kampanjamme tueksi, summaa puolesihteeri Sirpa Puhakka.

Vasemmistoliitto ei ole saanut ehdokkaikseen nimekkäitä julkisuuden henkilöitä. Tuomalla esiin puolueen tukijoita vasemmistoliitto voi ehkä paikata tätä puutetta jossain määrin.

"Kampanjassa ei kikkailla"

Puolue ei aio tulevissa vaaleissa tehdä mielikuvakampanjointia puolueena lainkaan ja esimerkiksi televisiossa mainostamisesta luovutaan kokonaan. Vaalityötä tekevät pääasiassa ehdokkaat.

- Ehdokkaat kohtaavat kansalaisia kentällä ja yhä enemmän rohkaisemme ehdokkaita olemaan aktiivisia Facebookissa. Kikkakampanjointiin emme kuitenkaan lähde, vaan nostamme esiin konkreettisia asioita, Puhakka sanoo.

Vasemmistoliitto vaatii muun muassa korotuksia minimipalkkaan, vähimmäisperusturvan yhtenäistämistä ja maksukattoa terveydenhoitoon.

Vasemmistoliitto tavoittelee ensi kevään vaaleissa 20 kansanedustajan paikkaa. Tällä hetkellä niitä on 17. Puolueen nykyisistä edustajista kuusi luopuu vapaaehtoisesti.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.