Vasemmistoliiton Kyllönen ihmettelee Soinin kirjoituksia: "Tantraseksin tarpeessa"

Vasemmistoliiton europarlamentaarikko Merja Kyllönen antoi suorat sanat perussuomalaisten puheenjohtajalle Timo Soinille tämän viimeaikaisista blogikirjoituksista puhuessaan puoluekokokouksessa lauantaina.   

– Milloin vasemmistosta ja vasemmistolaisista annettiin syntyä kirosana ja kiviä halailevia kommunisteja? Ystävämme Soini on ihan varmasti kuuman tantraseksin ja kuumakivihoidon tarpeessa horistessaan moisia tarinoita kiviä halailevista kommunisteista, vasemmistolaisista, Kyllönen sanoi.

Soini kirjoitti muun muassa viime sunnuntaina plokissaan demokratiasta ja puoluiden eroista. 

– Kaikensortin politiikan alkemia, puidenhalailu ja kiviterapiakommunismi eli niin sanottu NYT-liiteläisyys on kuuluu demokratiaan kuin sika vartaaseen, kirjoitti Soini tuolloin.

Kyllönen ilmeisesti viittaa tähän kirjoitukseen.

Kyllikiksi kutsuttu Kyllönen totesi olevansa joskus kylmän Kyllikin maineessa, mutta lupasi, että häneltä löytyy kyllä kuumaa, vasemmistolaista kiveä Soinin kylkeen.  

– Joten please come to mama, Kyllönen sanoi ja sai salin räjähtämään nauruun.  

Kyllönen ihmetteli ylipäätään sitä, miksi politiikan teko on Suomessa muuttunut vastapuolen väheksymiseksi ja sen testaamiseksi, kenen kantti kestää pisimpään ja kuka saa kahmittua eniten.

Lue myös:

    Uusimmat