Mainos

Vasemmistoliiton ehdokas ystävästään: Olimme kuin paita ja persu

MTV:n Vaalikuution Hyvä hiillos-osuudessa uutisankkuri Keijo Leppänen haastoi eduskuntavaaliehdokkaita kehumaan toisiaan yli puoluerajojen.

Tänään Hyvässä hiilloksessa toisiaan ja muita puoluetovereitaan kehuivat perussuomalaisten Pirkko Ruohonen-Lerner ja vasemmistoliiton Silvia Modig.

Leppänen pyysi ehdokkaita aluksi nimeämään toisesta puolueesta ehdokkaita, joiden kanssa työskentely on sujunut. Sekä Modig että Ruohonen-Lerner löysivät mieluisat työkaverit vaivattomasti. Naiset olivatkin sitä mieltä, että ystävä ja hyvä työkaveri voi olla, vaikka puoluelinjat eroavaisitkin toisistaan.

– Kokoomuksesta tulee mieleen Sanna Lauslahti ja Outi Mäkelä, Ben Zyskowicz, vihreiden Tuija Brax ja Pekka Haavisto. Heidän kaikkien kanssa on miellyttävä tehdä yhteistyötä, he paneutuvat asioihin ja perustelevat näkemyksensä hyvin, vaikka ne ovatkin erilaisia kuin omat, Pirkko Ruohonen-Lerner luettelee.

– Minulla on kokoomuksesta paljon hyviä ystäviä, esimerkiksi Lasse Männistö ja Jaana Pelkonen. Maarit Feldt-Ranta on puolestaan ollut suuri tuki ja älyttömän hyvä ystävä, kun olen ollut ensimmäistä kautta kansanedustajana. Ei hyvä työtoveruus tarkoita, että kaikesta pitäisi olla samaa mieltä, vaan halutaanko tehdä yhteistyötä, Modig puolestaan kertoo.

Modig kertoo myös valiokuntatyön matkastaan, jolloin hän ystävystyi perussuomalaisten kansanedustajan kanssa.

– Olimme Anne Louhelaisen kanssa kuin paita ja perse, menimme joka paikkaan yhdessä. Tai voisiko sanoa, että paita ja persu. Meilläkin on aivan erilaiset poliittiset näkemykset, mutta asiat riitelee, ei ihmiset, Modig kertoo.

MTV:n Vaalikuution maanantainen lähetys on nähtävissä kokonaisuudessaan yllä olevasta Katsomo-klipista. Hyvä hiillos on lähetyksen viimeinen osio ja alkaa kohdasta 03:18.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.