Mainos

Varusmies puukotettiin hengiltä Kouvolassa

Kolmea varusmiestä puukotettiin Kouvolan ydinkeskustassa viime yönä.

Mies puukotti uhreja kaulan seudulle ja muualle kehoon.

Lappeenrantalainen 20-vuotias varusmies kuoli heti paikan päällä vammoihinsa. Hän ehti paeta puukotuspaikalta vain 20-30 metriä ennen kuin hän menehtyi.

- Hänen vammansa olivat niin vakavat, että vaikka apu olisi ollut heti saatavilla niin häntä ei olisi pystytty pelastamaan, komisario Mikko Kiehelä Kouvolan poliisista kertoo.

Kaksi muuta uhria sai hengenvaarallisia vammoja ja heidät toimitettiin sairaalaan. Poliisin tietojen mukaan molemmat varusmiehet jouduttiin leikkaamaan, ja tällä hetkellä heidän tilansa on vakaa. Heillä ei ole enää hengenvaaraa.

Puukotus tapahtui puoli kolmen aikaan viime yönä Kouvolan ydinkeskustassa, Keskikadun ja Käsityöläiskadun risteyksen tuntumassa.

- Näyttää siltä, että lomalla olleiden varusmiesten joukko on siirtynyt Kouvolan ydinkeskustasta erään ravintolan luota toisen ravintolan luokse. Matkan puolivälissä osa varusmiehistä on joutunut riitaan Kouvolan seudulta olevien nuorehkojen miesten kanssa. Siinä on ollut tönimistä, ja se on johtanut siihen, että yksi näistä ei-varusmiehistä on jonkinlaisella puukolla onnistunut pahoinpitelemään kolmea näistä varusmiehistä, komisario Kiehelä kertoo.

Koko tilanne oli ohi parissa minuutissa. Pelastushenkilöstö saapui paikalle erittäin nopeasti.

Kouvolan poliisi otti puukotuksen jälkeen kiinni kolme miestä, joiden epäillään osallistuneen puukotukseen. Henkilö, jota poliisi epäilee puukottajaksi, on poliisille entuudestaan tuttu.

Poliisi tutkii tapahtunutta tappona ja kahtena tapon yrityksenä.

Tekijät ja uhrit eivät tunteneet entuudestaan toisiaan. Poliisi tutkii puukotuksen syytä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.