Mainos

Varo mitä laukkuusi pakkaat – tai voit yllättyä näin

Yhdysvalloissa New Jerseystä matkalle lähtenyt nainen koki melkoisen yllätyksen, kun tämä perille päästyään löysi matkalaukustaan vihjailevan viestin turvatarkastajilta.

Naisen matkalaukkuun oli jätetty kannustusviesti, jossa luki "Get your freak on, girl" eli vapaasti käännettynä "villiinny, tyttö". Viesti koski ilmeisesti laukussa ollutta seksilelua.

–Purin juuri laukkuani ja löysin tämän viestin TSA:lta, Jill Filipovic kirjoitti Twitteriin lähettämänsä kuvanyhteyteen.

–Ilmeisesti he löysivät henkilökohtaisen esineen laukustani. Vau.

New York Magazinelle lähettämässään sähköpostissa Filipovic kertoo kyseessä olleen halpa perusvibraattori, ja kuvaili sen olevan "tavanomaisin seksilelu mitä on olemassa.

–Se on nyt virallisesti eläkkeellä, sillä en tiedä miten TSA:n virkailijat ovat sitä käsitelleet.

Viranomaiset tutkivat väitteen

Filipov löysi viestin laukustaan sunnuntaina laskeuduttuaan Dubliniin.

Hän totesi suhtautuneensa aluksi viestiin huumorilla ja nauraneensa asialle, mutta sittemmin nainen kertoi viestin ruvenneen häiritsemään häntä.

–Kuka viestin jättikin, näytti uskovan että hän voi tehdä niin kaikessa rauhassa. (Epäilen, että heidän mielestään suurin osa naisista nolostuu, jos jäävät kiinni henkilökohtaisen laitteen kuljettamisesta, eivätkä siksi valita asiasta.) Ja tämä on huolestuttavaa, Filipovic kirjoittaa sähköpostissaan.

Turvatarkastuksista vastaava TSA toteaa tiedotteessaan, ettei mikään todista heidän virkailijansa olleen viestin takana. TSA aikoo kuitenkin tutkia väitteet.

Fox Newsin mukaan Filipovic aikoo tehdä tapauksesta valituksen palattuaan takaisin Yhdysvaltoihin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.