Mainos

Varkaat varastivat yli 70 000 euron arvosta renkaita Varkaudessa

Vorot veivät Varkaudessa yli 70 000 euron arvosta renkaita viikonloppuna 9–12. lokakuuta. Rikoksen kohteeksi joutui Käsityökadulla sijaitsevasta Vianorin rengasliike.

Poliisi tiedotti tapauksesta vasta nyt tutkinnallisista syistä.

– Halusimme kuukauden verran antaa renkaiden jäähtyä. Jos niitä nyt alkaisi ilmestyä tai olisi myyty, olemme valmiit toimimaan, rikosylikonstaapeli Markku Lamberg Pohjois-Savon poliisista sanoo.

Suurin osa varastetuista renkaista on kuorma-auton renkaita vanteineen. Harvinaisimmat anastetut renkaat ovat uusia, nastoitettuja Michelin XFN2+ 315/80R22.5 -renkaita alumiinivantein ja niin ikään alumiinivanteellisia Michelin XZY 3 385/65R22.5 -renkaita.

Kuorma-auton renkaiden lisäksi varkaiden saaliiksi päätyi henkilöautojen ja pakettiautojen talvirengassarjoja alumiini- ja peltivantein. Henkilö- ja pakettiauton alumiinivanteista saattaa puuttua keskiöt, eikä niissä ole pultteja mukana.

Anastettujen renkaiden määrä on niin suuri, että kuljetukseen on tarvittu kuorma-autoa.

Tapahtumaviikonloppuna iltayöstä on Käsityökadulla kyseisen liikkeen lähistöllä nähtykin pysäköitynä tummakorinen, korkealaitaisella lavalla ja mahdollisesti Loglift-merkkisellä puutavaranosturilla varustettu kuorma-auto.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.