Varkaat iskivät kahteen kultaliikkeeseen Riihimäellä

Kahteen kauppakeskus Atomissa sijaitsevaan kultasepänliikkeeseen murtauduttiin viime yönä Riihimäellä. Liikkeistä varastettiin kelloja ja kultakoruja poliisin arvion mukaan mahdollisesti jopa kymmenen tuhansien eurojen arvosta.

- Kauppakeskukseen tunkeutui kaksi henkilöä kello 2.27. He olivat hajottaneet kahvilan oven, jonka kautta he pääsivät kauppakeskuksen käytävälle. Kummatkin liikkeistä sijaitsevat käytävän varrella, kertoo ylikonstaapeli Jouni Viljanen Kanta-Hämeen poliisilaitokselta.

Poliisilla ei ole tarkempaa tietoa tekijöistä ja heidän mukanaan viemästä saaliista. Poliisi käy läpi parhaillaan läpi valvontakameroiden nauhoja, joita on paljon.

- Tekijät eivät ole viettäneet montaa minuuttia liikkeessä. Näyttää siltä, että siellä on tiedetty, mitä on haettu, Viljanen toteaa.

Poliisin mukaan paikalla on nähty auto samaan kellonaikaan, jolla tekijät ovat ilmeisesti olleet liikkeellä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena ja pyytää yleisöä ilmoittamaan mahdollisista havainnoista Kanta-Hämeen poliisin. Poliisin tekninen tutkinta paikanpäällä on jo saatu päätökseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat