Värisuora Abu Dhabissa – nöyrä Lewis Hamilton kiitteli fiksua väkeä

Mercedes saavutti viidennen perättäisen kaksoisvoittonsa Abu Dhabin GP:n aika-ajoissa Lewis Hamiltonin oltua nopein ja Valtteri Bottaksen toiseksi nopein. Hamiltonin mukaan kunniaa kuuluu tiimille, jossa on niin fiksua väkeä.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Hamilton ja Mercedes olivat jo varmistaneet mestaruutensa ennen Abu Dhabia. Ensi kaudella teknisiin sääntöihin tulee jälleen muutoksia, voimavaroja keskitetään kehitystyössä uuteen autoon, mutta Hamiltonin mukaan autoa kehitettiin silti Abu Dhabin kisaankin, mistä hän oli vaikuttunut.

– En tiedä, välittävätkö ihmiset, mitä kulissien takana tapahtuu, mutta sinne on syytä katsoa. Sääntömuutosten takia taustalla on isoja muutostöitä ja on hyvin mahdollista silloin, että menisi pieleen. Mutta kaverimme kehittävät yhä autoamme ja heidän kykynsä kehittää yhä (tätä autoa) on osoitus heidän uskomattomista taidoistaan. Nämä kaverit ovat niin fiksuja, kehui Hamilton teknistä tiimiään.

Hamilton kertoo olevansa teknisen tiiminsä edessä ”nöyrää poikaa”.

– On etuoikeus työskennellä heidän kanssaan. Välillämme on erityinen kunnioitus.

Mestaruus on ratkennut, mutta Hamilton väittää laittavansa jokaisessa kisassa kaiken peliin, kuten aikoo tehdä sunnuntaina.

– Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vakavammin asiat ottaa. En tiedä, montako kisaa minulla on vielä jäljellä, mutta siitä olen 100 prosenttisen varma, että teen jokaisessa kaikkeni voiton eteen.



Lue myös:

    Uusimmat