Mainos

Väri-iloittelua

Keittiö on yksi kodin käytetyimmistä ja tärkeimmistä tiloista, mutta sen ei missään nimessä tarvitse olla tylsä tai tavanomainen. Rohkeilla värivalinnoilla luodaan iloa ja virkeyttä arkeen!

Ennakkoluuloton sisustaja valitsee keittiönsä pääväriksi virkistävän vihreän, energisoivan keltaisen tai vaikkapa dramaattisen punaisen. Värikkäät laminaatti- ja vinyylipinnat ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

Kodinkoneiden värit vaikuttavat koko keittiön ilmeeseen. Jos valkoinen tai rosteri tuntuu turhan tavalliselta, voi koneet integroida kiintokalusteisiin iloisenväristen ovien taakse. Entä miltä kuulostaisi keittiön muihin väreihin sopiva, sisustuselementtinäkin näyttävä liesituuletin? Myös kylmäkalusteet ja astianpesukoneen voi pukea muuhun keittiöön sopivaan asuun erilaisilla ovipaneeleilla.

Värikkäät yksityiskohdat virkistävät myös hillityn vaalean tai puukuosisen kokonaisuuden. Tekstiilit - keittiöpyyhkeet, verhot ja istuintyynyt - valitaan haluttuun tunnelmaan sopiviksi. Yrttiruukut ja huonekasvit tuovat luonnon sisätiloihin syksyksikin. Iloisen värisissä säilytysrasioissa pysyvät tarpeelliset pikkutavarat järjestyksessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.