Mainos

Varastohallien paloista aineellisia vahinkoja

Tapettitehtaan varasto tuhoutui tulipalossa Toijalassa. Turussa puolestaan rekkahallin tulipalo aiheutti satojen tuhansien vahingot.

Tapettitehtaan vanha varastorakennus tuhoutui pahoin tulipalossa varhain aamulla Toijalassa. Palon vahingot noussevat noin 300000-400000 euroon, arvioitiin Valkeakosken palolaitokselta.

Hälytys palosta Satamakadulla tuli aamukolmen aikaan. Pelastusjoukkojen ehdittyä paikanpäälle palo oli jo pitkällä. Liki 800-neliömetrinen rakennus tuhoutui pahasti, sillä välikatto pääsi romahtamaan.

Talosta ei juuri jäänyt kuin tiiliseinät pystyyn. Palokunta sai pelastettua varastosta yhden museoauton ja yhden käytössä olleen ajoneuvon, mutta muutoin varastossa olleet vanhahkot tapetit ja pahvit tuhoutuivat.

Palon syttymissyystä ei ollut tuoreeltaan tietoa, mutta liikkeelle liekit olivat saattaneet lähteä lämmityslaitteesta. Sammutustöissä oli yksiköitä Viialasta, Toijalasta ja Valkeakoskelta.

Rekkahallin palosta satojen tuhansien vahingot Turussa

Kaksi rekka-autoa tuhoutui täysin ja kolmas osittain, kun ajoneuvojen säilytystilana käytetyssä hallissa syttyi tulipalo Turussa maanantain vastaisena yönä. Peltihallistakin tuhoutui katto, joten aineelliset vahingot noussevat noin 400 000 euroon.

Hälytys palosta Fiskarsinkadun pienellä teollisuusalueella tuli heti aamukolmen jälkeen. Hälytyksen teki liekit havainnut ohikulkija, ja paikanpäälle lähti yksiköitä Kaarinasta, Liedosta ja Turusta. Turun päivystävän palomestarin mukaan onnea oli matkassa, sillä jos palokunta olisi saapunut kohteeseen 10-15 minuuttia myöhemmin, koko rakennus tavaroineen olisi ilmiliekeissä.

Pelastusjoukot saivat pelastettua hallista muun muassa 22 rekkaa, joiden kappalehinta on noin 150000 euroa. Palokunnilla meni aamuun asti palopaikan jälkitöissä. Palon syttymissyytä tutkii poliisi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.