Varaslähtö kesään – helli vartalo rantakuntoon!

Aloita taistelu selluliittia vastaan jo hyvissä ajoin ennen kesää! Oikeilla tuotteilla sekä terveillä elämäntavoilla onnistut tavoitteessasi.

Appelsiini-iho on monen naisen ongelma. Rannalle meno saattaa hirvittää jo hyvissä ajoin keväällä. Taistelu selluliittia vastaan kannattaakin aloittaa jo nyt, sillä tulosten näkyminen vie aikansa. Runsas liikunta ja terveellinen ruokavalio saavat tarvitsemaansa apua selluliitin häätöön tarkoitetuista tuotteista: voiteista, kuorinnoista ja tehohoidoista. Säännöllisellä käytöllä reisistä voi muokata sileämmät, kiinteämmät ja miellyttävämmän tuntuiset.

Kuori hoitoa vaativia alueita muutaman kerran viikossa ja hoida vartalon ihoa kiinteyttävin hoidoin, naamioin ja seerumein. Säännöllinen käyttö on tärkeää parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, joten noudata tuotteen käyttö-ohjeita tarkasti.

Kokeile seuraavia tuotteita:

Sea Line Mud Treatment

Sea Linen mutahoitoa voi käyttää vartalolle, kasvoille, ongelmallisille päänahalle ja selluliitin hoitoon. Mutahoito sisältää Kuolleenmeren mutaa, luonnon kasviöljyjä sekä yrttiuutteita. Se poistaa iholta kuolleita ihosoluja ja kuona-aineita sekä auttaa päänahan hilseilyyn ja hillitsee ihon punoitusta.

Mádara Anti-selluliittivoide

Mádaran anti-selluliittivoide lisää rasvasolujen hajoamista eliminoiden kuona-aineita ja stimuloiden lymfa-aineenvaihduntaa. Tuote lupaa vähentää appelsiini-ihoa ja venymäarpia neljässä viikossa. Voide sisältää muun muassa peltokortetta, orapihlajaa sekä hevoskastanjaa.

Bottega Verde Talasso Kiinteyttävä Mutavoide

Bottega Verden mutavoide sisältää kaikki meren hyvät ominaisuudet sekä kofeiinia ja turvetta, jotka uudistavat ihoasi. Kofeiini on tunnettu appelsiini-ihon hoitotehostaan, kun taas orgaaninen turve sisältää runsain määrin phytoplanktonia ja mineraalisuoloja, jotka poistavat nesteitä tehokkaasti. Talasso-mutavoidetta ei tarvitse huuhdella pois

Weleda Birch Body Scrub

Weledan Koivu-vartalonkuorinta kuorii ihon kevyesti ja hellävaraisesti. Voide irrottaa kuolleet ihosolut ja pehmentää vartalon ihoa. Se myös lisää vartalon pintaverenkiertoa parantaen ihon uusiutumista. Koivu-kuorintaa suositellaan käytettäväksi selluliitinhoitoon joka toinen päivä kolmen viikon ajan yhdessä Weledan Koivu-selluliittiöljyn kanssa.

Clarins Body Shaping Supplement

Body Shaping Supplement -hoitotiivistettä voidaan lisätä esimerkiksi kosteuttaviin, kiinteyttäviin vartalovoiteisiin. Muutama pisara hoitotiivistettä sekoitettuna päivittäin käytettävän vartalovoiteen joukkoon auttaa vähentämään selluliittia ja tasoittamaan vartalon ihon muhkuraista ulkonäköä.

Mariderm Kiinteyttävä Vartaloemulsio

Maridermin vartaloemulsion kiinteyttävä vaikutus perustuu puolukansiemenöljyyn ja variksenmarjauutteeseen. Muina vaikuttavina aineina toimivat ihoa rauhoittava allantoiini ja ihoa suojaava pantenoli. Tuotetta suositellaan käytettäväksi päivittäin kylvyn, suihkun tai saunan jälkeen.

Teksti: Hannakaisa Taskinen/MTV3

Kuvat: Shutterstock ja valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja