Mainos

Varasijalle päässyt Nasima Razmyar: Kaikella on tarkoituksensa

Sosiaalidemokraattien listoilta Arkadianmäelle pyrkinyt vuoden pakolaisnainen ei harmittele vaalitappiotaan, vaan katsoo jo eteenpäin.

Vaalien jälkeinen päivä on mennyt Nasima Razmyarilta, 26, lepäillessä. Rankan vaalityön jälkeen afgaanitaustainen Nasima on syönyt aamupalaa pidemmän kaavan mukaan ja ottanut muutenkin rennosti.

Päivän kääntyessä jo iltaan ovat tunnelmat edelleen hyvät, vaikka ovet eduskuntaan eivät tänä vuonna avautuneetkaan. Ensikertalainen keräsi äänestäjiltä reilut 4000 ääntä ja pääsi varasijalle.

– Minulla on erittäin hyvät fiilikset. Sain noin upean äänimäärän ensikertalaisena, niin on kyllä erittäin hieno olo. Sain erittäin hienon luottamuksen äänestäjiltä. Pitää olla kiitollinen tästä mahdollisuudesta, Nasima kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Eduskuntapaikka jäi lopulta harmittavan lähelle, vain ainoastaan 100 äänen päähän. Määrätietoinen Nasima ei kuitenkaan harmittele menneitä, vaan katsoo jo tulevaan.

– Ehkä sisäisesti pääsi pieni itku, kun tulos selvisi. Se jäi kuitenkin niin tipalle. Tilanne oli myös niin tunnepitoinen, kun sitä tilannetta seurasi perheen ja ystävien kanssa.

– Politiikka on kiinnostanut aina ja olen avoin uusille mahdollisuuksille. Olen aina halunnut vaikuttaa ja se on sitä, mitä haluan tehdä. Olen aina ajatellut myös niin, että kaikella on tarkoituksensa, myös tällä, etten päässyt nyt eduskuntaan.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja