Varas iski Loirin nukkuessa – vei kymppitonnin kellon ja tukun käteistä

Näyttelijäkonkari Vesa-Matti Loirilta vietiin arvokello ja iso summa käteistä rahaa Elämältä kaiken sain -elokuvan kuvausten päätyttyä.

Vesa-Matti Loiri oli perjantaina 21. elokuuta ensi-iltansa saavan Elämältä kaiken sain -elokuvan kuvausten päätyttyä viime kesänä niin väsynyt, että hän nukahti kotonaan sohvalle.

– Olin tehnyt niin paljon töitä tuolloin, Loiri kertoo.

Näyttelijä paljasti Mika Kaurismäen ohjaaman elokuvan torstaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että häneltä vietiin 10 000 euron arvoinen kello ja 700 euroa käteistä.

– Lukot on vaihdettu kotona. Tosin hehän tulevat vaikka ikkunasta, ammattimaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun varkaita on käynyt. Pelkoja ei tullut, onhan minulla golfmaila lähettyvillä. Otti vain päähän ja tuntui siltä, kuin minut olisi raiskattu. Ne tavarat vietiin niin läheltä minua, Loiri kuvailee.

Loiria oli ottanut kovaa päähän, kun hän oli herännyt ja havahtunut tapahtuneeseen. Hän oli ajatellut purkaa ärsytystään pelikonsolilla pelaamiseen, mutta toisin kävi.

– Kotoa vietiin myös viiden tuhannen arvoinen kamera ja pelikonsoli. Luottokorttia ei oltu sentään viety. Ajattelivat varmaan, että ei täällä kannata oikein Vesa-Matti Loirina tehdä ostoksia,  näyttelijä kertoo MTV.fin haastattelussa.

Loiri kertoo poliisien saaneen varkaat myöhemmin kiinni.

– Poliisi kertoi minulle, että kyseiset henkilöt ovat sellaisia, että he oikein nauttivat siitä, että varkauden kohteena olevat henkilöt ovat nukkumassa. Ehkä se oli hyvä, että en näilä jaloilla herännyt. Vanha nyrkkeilijäpuoli minussa olisi varmasti noussut esiin ja sitten olisi voinut tapahtua vaikka mitä.

Loiri näyttelee elokuvassa yhtä pääosista yhdessä Armi Toivasen ja Peter Franzénin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat