Mainos

Varapresidentti Cheney sairaalasta

Sydänongelmista kärsivä Cheney vietiin aamulla paikallista aikaa sairaalaan, koska hän kärsi hengenahdistuksesta ja huonovointisuudesta.

Yhdysvaltain varapresidentti Dick Cheney vietiin tänään sairaalaaan ja vietti siellä muutamia tunteja hengenahdistuksen vuoksi. Sydänvaivoista poteneelle Cheneylle tehtiin sydänkuvaus, jonka mukaan varapresidentin sydän toimi normaalisti.

- Varapresidentti on päässyt sairaalasta. Hän on kotona, kertoo Cheneyn kanslian edustaja Jenny Mayfield.

Cheney hakeutui hoitoon aamuyöllä paikallista aikaa George Washingtonin yliopistosairaalaan. Hänelle tehtiin EKG-kuvaus, joka osoitti sydämen toimivan normaalisti.

Lääkärit totesivat kuitenkin, että Cheneyn kehoon oli kerääntynyt nestettä. Nesteen kerääntyminen johtuu lääkärien mukaan todennäköisesti tulehduslääkkeistä, joita Cheneylle on määrätty hänen jalkavaivojensa takia. Nyt hänelle annettiin nestettä poistavaa lääkitystä.

Cheney oli edellisen kerran sairaalassa hengitysvaivojen vuoksi marraskuussa.

Cheneyllä on ollut pitkään terveysongelmia. Syyskuussa hänen polvistaan leikattiin verihyytymiä ja hoidettiin vasemmassa polvessa olleita valtimonpullistumia. Vuoden 2000 marraskuussa hänelle tehtiin ohitusleikkaus neljännen sydänkohtauksen jälkeen. 64-vuotiaalla varapresidentillä on vuodesta 2001 lähtien ollut myös sydämentahdistin.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.