Mainos

Vappuna muutoksia kauppojen aukioloissa ja joukkoliikenteessä

Vappuaattona torstaina ruokakaupat ovat auki kello 7-18, niin ikään Alkosta saa juhlajuomia kello 9-18 välisenä aikana. Vappupäivänä perjantaina kaupat ja Alkon myymälät ovat kiinni.

Myös postit palvelevat vapunaattona klo 18 asti, mutta sulkevat ovensa seuraavaksi päiväksi. Pankit ja vakuutusyhtiöt ovat aattona auki normaalisti ja perjantaina kiinni.

Muutoksia vapun juna- ja bussiliikenteessä

Vappu tuo muutoksia VR:n liikennöintiin. Vappuaattona, torstaina 30. huhtikuuta lähijunat liikennöivät kuten torstaisin. Perjantaina vapunpäivänä 1. toukokuuta lähijunat liikennöivät lauantaiaikataulujen mukaisesti.

Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä on vapunaaton ja vapunpäivän välisenä yönä lisäjunia, ja normaaleihin junavuoroihin lisätään ylimääräisiä junayksiköitä.

Myös kaukoliikenteessä on joitakin muutoksia. Kaukoliikenteen junat kulkevat vappuaattona 30. huhtikuuta perjantain aikataulujen mukaan. Vapunpäivänä 1. toukokuuta kaukoliikenteen junat noudattavat pääosin sunnuntain aikatauluja. Aamulla on normaalia enemmän liikennettä, mutta joitakin vuoroja on myös peruttu päivän aikana.

Katso tarkemmat tiedot juhlapyhien kaukoliikenteestä VR:n nettisivuilta tai soita VR:n maksulliseen puhelinpalveluun 0600 41 900.

Kaukoliikenteen bussit kulkevat vappuaattona normaaliaikataulujen mukaisesti. Vapunpäivänä bussit ajavat sunnuntai-aikataulussa, mutta SS-vuoroja ei ajeta.

Lisätietoa bussiliikenteestä Matkahuollonsivuilta tai maksullisesta neuvontanumerosta 0200-4000.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.